Symbaloo.com'da eğitsel yer imlerinizi oluşturun!


Symbaloo, favori website ya da mobil uygulamalarınızı organize etmenize ve bunları paylaşabilmenize olanak sağlayan aynı zamanda dünya çapında paylaşılan favori uygulamalara da ulaşabilmenizi sağlayan çok faydalı ve farklı bir konsepte sahip bir sosyal ağdır. Siz de öğrencilerinizin ya da eğitimci çevrenizin işine yarayacağını düşündüğünüz website ya da mobil uygulamaları, bu araç sayesinde bir araya getirebilir ve paylaşıma açabilirsiniz. Dünyadaki diğer çalışmalardan da istifade edebilirsiniz.

Hesabınıza herhangi bir bilgisayardan ulaşarak sık kullanılanlarınızı görebilirsiniz.

Aşağıda symbaloo.com'u nasıl kullanabileceğimiz anlatılmaktadır:


Siteye kayıt olduktan sonra sizi böyle bir ekran karşılamaktadır. Görmüş olduğunuz karelere tıkladığınızda "add a new tile" yazısı çıkmaktadır. Karelerden birine tıklıyoruz ve ilk yer imini ekliyoruz.

Edit tile ekranında karelerin rengine karar verebiliriz, ikonunu değiştirebiliriz, resim ekleyebiliriz. "Add the adress of the website" kısmına eklemek istediğimiz sitenin bağlantısını yazıyoruz, karede görünecek ismi yazıyoruz ve Save butonu ile kaydediyoruz. Diğer kısımları da bu şekilde doldurarak çevrimiçi sıık kullanılanlarınızı oluşturabilirsiniz.
Örnek bir uygulama: http://www.symbaloo.com/mix/edutools142

Kaynak: http://www.scoop.it/t/sosyal-medya-araclar

0 yorum:

Yorum Gönder