Powtoon'da hazırlayacağınız sunumlar ile öğrencilerinizin dikkatini çekin!



     POWTOON, videoları veya profesyonel sunumları oluşturmak için öğrenciler, öğretmenler tarafından kullanılabilecek yeni bir ücretsiz animasyon sunum aracıdır. Powtoon sunumlarınıza animasyonlar ekleyebileceğiniz bir animasyon aracıdır. Powtoon kullanıcıların sunumlarına veya videolarına animasyonlar ekleyenmesini sağlayarak, sunum becerilerinizi ve verimliliğinizi artırıyor. Hiç bir animasyon profesyonelliğine sahip olmadan animasyonlu videolar ve sunumlar hazırlayabilirsiniz. İnternet üzerinden çalışan bu programla,kendi sitesi üzerinden üye olarak profesyonel sunumlar yapabilirsiniz.
Ücretsiz versiyonda hazırladığınız videolarda 5 dk limiti var. Bir de kendi bilgisayarınıza indiremiyorsunuz; ama YouTube’a aktarabiliyorsunuz. (Yani daha sonra başka araçlarla YouTube’tan indirebilirsiniz.) Eğer Powtoon logosundan kurtulmak ve bilgisayarınıza kaydedip offline sunuş yapabilmek isterseniz 228 $/yıllık Pro üyelik paketini almanız lazım.
    Powtoon sayesinde siz de eğitim ortamlarınızda animasyon, ses dosyaları ve görseller içeren sunumlar hazırlayabilirsiniz. Upgrade seçeneği ile ücretli üyelik satın alabildiğiniz Pawtoon’a belirli özelliklerin sınırlandırıldığı paketten ücretsiz üye de olabiliyorsunuz. Üyelik işleminden hemen sonra sunumunuzu hazırlamaya başlamak için “Create a new Pawtoon” kısmına tıklıyor ve belirli şablonlar ile karşılaşıyorsunuz. Dilerseniz boş bir sayfada sıfırdan sunum da hazırlayabilirsiniz.
   Powtoon başlangıçtan itibaren size yardımcı olur ve ihtiyacınız olan her şey elinizin altında bulunur. Sadece kafanızda animasyonunuzu yaratın ve onu hayata geçirin. Kitlenizi Powtoon ile kendinize bağlayın. Eğer Powtoon kullanıyorsanız, diğer pahalı animasyon yazılımlarına para harcamanıza gerek yok. Powtoon ile bütün animasyon araçları elinizin altında, aynı zamanda Powtoon ucuz ve çok basit ! Powtoon ile profesyonel sonuçlar alacaksınız.

Kullanımı ile ilgili videoyu izleyebilirsiniz.




Aşağıda Powtoon'da hazırlanmış eğitim içeriklerini görebilirsiniz.




http://www.bulutkolik.com/powtoon/
http://www.phphocam.com/powtoon-profesyonel-sunum-araci/
http://www.okulog.com/profesyonel-sunum-araci-powtoon-com.html

2 yorum:

  1. türkçe bilgilendirin programı nasıl indirebilirim

    YanıtlaSil
  2. Oldukça farklıymış.. thinglink ile prezi hoşuma gidiyordu. Çok farklı ve kullanışlı duruyor.

    YanıtlaSil